گزینه "مرا به خاطر بسپار" به بخش ورود سایت افزوده شد.
این گزینه را می توان در بسیاری از سایت ها مشاهده کرد اما شاید ندانید کاربرد آن چیست؟ در واقع وقتی این گزینه تیک بخورد سایت ورود شما را به خاطر می سپارد و در بازدید های بعدی سایت هویت شما را می شناسد اما وقتی تیک نخورده آنرا رها بگذارید با بستن مرورگر وب، سایت دیگر اطلاعاتی از ورود شما را نخواهد داشت و در بازدید های بعدی شما باید دوباره اطلاعات ورود را وارد کنید.
بهتر است در مواقعی که از کامپیوتر های عمومی مثلا کافی نت ها استفاده می کند این گزینه را تیک نخورده بگذارید و یا اینکه در پایان کار روی گزینه بیرون‌رفتن (خروج) کلیک کنید.


مرا به خاطر بسپار